Seven days of falling


27 januari 2009 / Öppna i Spotify

Från albumet Seven days of falling av Esbjörn Svensson Trio. Köp skivan på CDON eller Ginza.

Dagens jazz har valts av Jimmy Asklund

Jazzspisande litteraturkritiker. Bloggar på jimmyasklund.com och Telia iPhone Blog. Jimmy har publicerat 210 jazztips.

  • Ludde

    Helt fantastisk låt av en av de största, får en njuta av livet.

  • @LUDDE Som sagt, helt fantastisk. Låten visar prov på det absoluta samspel som trion hade. Jag kan ju tillägga att jag tycker det finns många låtar av E.S.T. som kanske är bättre än denna, men den valdes pga att det var den låten som var startskottet för mitt jazzintresse. Det är fem år sedan, och den tilltalade mig direkt, och borde tilltala de flesta, även de som aldrig "förstått" jazz. Välkommen till dagensjazz.se Hoppas det kommer fler spår som får dig att njuta av livet framöver.

blog comments powered by Disqus