Song for everyone


26 juli 2009 / Öppna i Spotify

Från albumet Selected recordings av Jan Garberek, Shankar. Köp skivan på CDON eller Ginza.

Song for Everone kommer från ett album med den otroliga Indiska violinist Shankar och Jan Garbarek. Året var 1984 och jag studerade musikvetenskap i Uppsala, hade prenumeration på DN och läste en recention av ett nytt album med Jan Garbarek. Dfgaen efter gick jag till en skivaffär, köpte skivan utan att ens lyssna på den i butiken, gck hem och satte på den och var som förtrollad. Jag har fortfarande inte tröttnat på den…..

Dagens jazz har valts av Anders Sporring

Vetgirig social webb- och välgörenhetsentreprenör med musikvetenskaplig bakgrund. Tonsättare och kreativ personlighet inom kommunikation. Anders har publicerat 54 jazztips.

blog comments powered by Disqus