Stella by starlight


15 oktober 2009 / Öppna i Spotify

Från albumet Standards av Bireli Lagrene. Köp skivan på CDON.

En låt som också spelats in i många fina versioner. Detta var en av de låtar jag lyssnade på mest dagen efter vår dotter Stellas födelse. Stella med stjärnmärket i pannan – ivrig att berätta sitt namn för oss som skulle ge det till henne.

Senare la vi till ett Marie till namnet, för att vi skulle få känna att vi också fått vara med och bestämma något, men mig veterligen finns det ingen låt med Stella-Marie i titeln, och jag som är tondöv kommer inte klara av att fylla det tomrummet.

Dagens jazz har valts av Jimmy Asklund

Jazzspisande litteraturkritiker. Bloggar på jimmyasklund.com och Telia iPhone Blog. Jimmy har publicerat 210 jazztips.

blog comments powered by Disqus